New job @ Fido

Warning: Illegal string offset 'custom_page_theme_template' in /storage/content/27/2008927/vfxsverige.com/public_html/wp-content/plugins/custom-page/custom-page.php on line 345

Fido is recruting.. (In Swedish)

Fido söker Marknads- och Säljansvarig

 

Fido film är en av Skandinaviens största animations- och vfx-studios och har hela världen som arbetsfält. Vi är sedan ett år tillbaka en del i den expansiva Forestlight-gruppen och tar nu krafttag för att ytterligare växa på den skandinaviska marknaden.

 

Vi söker dig som brinner för film och vfx, och vill vara med och utveckla vår försäljnings- och marknadsföringsstrategi. Du behöver ha tidigare erfarenhet av liknande arbeten, vara van att driva egna projekt, ha ett stort kontaktnät och god kännedom om den svenska reklam- och produktionsbolagsbranschen.

 

Kontakta oss på jobs@fido.se så berättar vi mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.