Composting artist – Copenhagen bombay

Warning: Illegal string offset 'custom_page_theme_template' in /storage/content/27/2008927/vfxsverige.com/public_html/wp-content/plugins/custom-page/custom-page.php on line 345
Copenhagen Bombay i Stockholm söker en extra compositartist för sin s3D-långfilm FJÄERKUNGENS RIKE (tidigare BEYOND BEYOND) med start på måndag/tisdag 11-12/12 och i tre veckor framåt. Vi gör composit i Nuke, och du behöver inte ha erfarenhet av stereocomposit, då du skulle arbeta med all composit i 2D som sen lämnas över till våra lead compositors som gör stereojusteringarna. Skriv ett mail till petter.lindblad@copenhagenbombay.com med portfolio-länk, CV/resume eller liknande. Vi kommer att kunna höra av oss till dig under helgen.
Mvh
Petter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.